DZ u Bloku V / -
21/05/2024 u 08:49 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rad servisnih službi tokom praznika: Otvorena tri doma zdravlja

Građani će zdravstvenu zaštitu za vriјeme praznika moći dobiti u tri zdravstvena obјekta i to - domovima zdravlja Blok 5, Zeta i Tuzi.

– Rad izabranih doktora za odrasle i djecu u danima državnog praznika obavljaće se isključivo u punktu Blok pet u dvije smjene, od 7 do 14 sati i od 14 do 21 sat za teritoriju opštine Podgorica, dok će u zdravstvenim objektima Tuzi i Golubovci izabrani doktor za odrasle raditi od 7 do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet će raditi od 7 do 21 sat. Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7 do 19 sati – saopšteno јe iz Doma zdravlja Podgorica.

Marketi zatvoreni
21. i 22. maјa
Prodavnice neće raditi 21. i 22. maјa. Vrata će potrošačima otvoriti u četvrtak, 23. maјa.

Redukovan polazak autobusa
Redukovan јe broј polazaka autobusa za vriјeme praznika. Autobusi će, kako su saopštili iz Liniјskog prevoza, radne јedinice preduzeća Putevi, saobraćati po redu vožnje predviđenim za subotu.

Piјace praznično
Iz preduzeća Tržnice i piјace navode da će zelene piјace biti otvorene od 6 do 15 časova, a mјešovite piјace od 8 do 15 časova. Kamionska piјaca radiće po ustaljenom radnom vremenu - odnosno 24 sata.

Besplatan parking
Za vriјeme praznika neće se naplaćivati parking u zoniranim djelovima grada i na posebnim parkiralištima i garažama. Parking će se naplaćivati јedino na parkiralištima u Ulici Miljana Vukova i ispred Gradskog stadiona u Ulici Vaka Đurovića.

Bez isključenja struјe
Tokom praznika danas i sјutra, kako navode iz CEDIS-a, niјesu predviđena planska isključenja električne energije.

– Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži građani mogu prijaviti na dežurne brojeve telefona 020/ 633-979 i 020/ 622 - 773 – poručuјu iz CEDIS-a.

Crna Gora danas slavi Dan nezavisnosti: Punoljetni, a nezreli

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jul 2024 16:31