Herasimenk i Borovinić Bojović / -
09/04/2024 u 15:41 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ukrajinska ambasada uputiće inicijativu ka Gradu: Ulica u Podgorici da nosi ime po gradu Kijevu

Predsjednica Skupštine je poručila da će Podgorica nastaviti da djeluje u duhu prijateljskih odnosa koji su oduvijek postojali između Crne Gore i Ukrajine

Ukrajinska ambasada uputiće Savjetu za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova inicijativu da jedna od ulica u Podgorici dobije ime po gradu Kijevu ili nekoj od znamenitih ukrajinskih ličnosti, dogovoreno je tokom posjete ambasadora Oleha Herasimenka predsjednici Skupštine Glavnog grada Jeleni Borovinić Bojović. Ambasador je, kako su saopštili iz Skupštine Glavnog grada, zahvalio na podršci koju Glavni grad u kontinuitetu pruža građanima Ukrajine tokom teškog perioda za tu državu i izrazio želju da se intenzivira saradnja Podgorice i Kijeva koji već imaju potpisan Sporazum o uspostavljanu prijateljskih odnosa.

– Predsjednica Skupštine je poručila da će Podgorica nastaviti da djeluje u duhu prijateljskih odnosa koji su oduvijek postojali između Crne Gore i Ukrajine. Ona je izrazila saosjećanje sa ukrajinskim građanima i građankama i poželjela da se što prije uspostavi mir – saopštili su iz Skupštine Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 09:24