foto: FB / - FOTO: FB
11/07/2023 u 17:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uskoro akcija iscrtavanja murala u svim djelovima Podgorice

Rakčević je ubijeđen da će Podgorica, do kraja mandata ove gradske uprave, postati jedan od najpozitivnijih primjera u regionu, kada je riječ o izgledu fasada stambenih zgrada

Inteziviramo obnovu fasada, a uskoro pokrećemo akciju iscrtavanja murala u svim djelovima grada, najavio je zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević.

- Vrijedne ekipe naše Agencije za stanovanje nastavljaju aktivnosti na uređenju zapuštenih fasada, u sklopu projekta “Za ljepše lice Podgorice“. Uskoro pokrećemo i akciju iscrtavanja murala na otvorenim fasadnim površinama širom našeg Grada, uz saglasnost Skupštine etažnih vlasnika, povodom čega ćemo organizovati javni poziv za sve umjetnike i izabrati najbolja rješenja - naveo je on.

Rakčević je ubijeđen da će Podgorica, do kraja mandata ove gradske uprave, postati jedan od najpozitivnijih primjera u regionu, kada je riječ o izgledu fasada stambenih zgrada.

- Sa malo novca, a više kreativnosti i mašte možemo značajno oplemeniti izgled naše Podgorice i od nje napraviti mnogo ljepše mjesto za život - istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 06:36