/ -
18/05/2024 u 07:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte zbog čega je došlo do požara u OŠ "Vlado Milić", te kako je proslavljen jubilej JPU "Ljubica Popović" i koja tačka je publiku ostavila bez teksta

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte ko je glasao za prekid sjednice Skupštine Glavnog grada i koja tačka je samo usvojena. Donosimo i informaciju zbog čega je odbornica CIVIS-a Maja Vučelić napustila odborničku klub "Može Podgorica - Ovo je naš grad", kao i kakvu je ponudu pripremilo preduzeće Zelenilo za etažne vlasnike. Spomen bista Mihaju Emineskuu, nacionalnom pjesniku Rumunije, romanopiscu, filozofu i novinaru biće postavljena na uglu Ulice kralja Nikole.

Bili smo i na proslavi rođendana Srednje medicinske škole te pogledajte koji učenici su dobili priznanja. Pisali smo i o sugrađanki Zorici Perić sa Kakaricke gore koja je pretrpjela veliku štetu jer su joj u požaru izgorele barake i torovi sa životinjama, te poziva nadležne da joj pomognu.

Ekipa "Dana" razgovarala je sa stanovnicima Ulice 8. marta koji traže rekonstrukciju kolovoza i trotoara, a kao problem navode i nepropisno parkiranje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. maj 2024 08:22