Ivan Brnović / -FOTO: FSCG
26/05/2024 u 14:27 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brnović: Odgovornost za poraz je samo moja

Na kraju domaćeg fudbalskog šampionata, Budućnost je sa 1:3 poražena od Petrovca na stadionu pod Malim brdom

Plavi su poslednji prvenstveni meč odigrali u kombinovanom sastavu, na terenu je bio veliki broj bonus igrača, a svoje debitantske nastupe upisali su 16-godišnjaci Matija Jovanović i Vojislav Jokić.

-Svjesno sam dao šansu igračima koji nisu imali minutažu u ovoj sezoni, sve sa ciljem da sačuvamo tim za finale Kupa i utakmicu sezone, ali i da još jednom provjerimo kvalitet igrača za predstojeći prelazni rok – rekao je šef stručnog štaba plavih Ivan Brnović.

Kada je u pitanju meč na stadionu “Mitar Mićo Goliš”, nebeskoplavi su zasluženo savladali Podgoričane.

-Odgovornost za poraz je samo moja. Igrali smo otvoreno i samim tim ostavili velike prostore za kontranapade iz kojih je protivnik dao sva tri gola i zasluženo slavio. Dva uzastopna poraza znače težak momenat za naš klub.

Za Budućnost je prije odmora ostala još jedna utakmica – finale Kupa, koje će 30. maja pod Goricom igrati protiv Jezera. Plavi će u finalu juriti peti trofej masovnijeg takmičenja, odnosno jedanaesti trofej u nezavisnoj Crnoj Gori.

-Imamo pet dana da se konsolidujemo i spremimo za utakmicu koja će odrediti dalji tok kluba u bližoj, a rekao bih i daljoj budućnosti. Svi smo svjesni toga i nadam se da ćemo odgovoriti izazovu - poručio je Ivan Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 20:55