/ -FOTO: FK BUDUćNOST
28/11/2023 u 18:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

BUDI HUMAN: Sjećanje na utakmicu Budućnost - Deportivo

Generacija igrača iz 2005. godine odigraće revijalnu utakmicu protiv aktuelne generacije fudbalera Budućnosti, 17. decembra na Stadionu malih sportova uz bogat zabavni i nagradni program, a kompletna priča ima humanitarni karakter

Budućnost je prije 18 godina savladala Deportivo la Korunju (2:1), u vreloj atmosferi podgoričke arene vrele julske noći, a iz kluba su danas saopštili da su se stekli svi uslovi da se to punoljestvo obilježi na pravi način. Generacija igrača iz 2005. godine odigraće revijalnu utakmicu protiv aktuelne generacije fudbalera Budućnosti, 17. decembra na Stadionu malih sportova uz bogat zabavni i nagradni program, a kompletna priča ima humanitarni karakter. Sva sredstva prikupljena tokom događaja, ali i ona uplaćena ranije biće donirana onima kojima je to najpotrebnije, putem Fondacije „Budi Human“.

-Proces donacije je vrlo jednostavan – jedan euro možete da donirate slanjem SMS poruke 88 na broj 14543 i niste ograničeni sa slanjem poruka, tako da možete poslati koliko ste u mogućnosti. Druga opcija je uplata na žiro računa 520-44471-37 kod Hipotekarne banke, a sve uplate možete da pratite na sajtu Fondacije Budi Human, gdje se možete informisati i o uplatama iz inostranstva – saopšteno јe iz Budućnosti.

-Svi se sjećamo tog vrelog ljetnjeg dana kada smo uspjeli da pobijedimo favorizovanog rivala pod Goricom i Podgorica je na pet minuta prestala da diše. Želimo da ovu utakmicu posvetimo našem gradu i svim građanima koji su nas podržavali - poručili su iz generacije koja je 2005. godine savladala španski Deportivo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. februar 2024 08:08