Detalj sa meča na Karaburmi / -FOTO: FK BUDUćNOST
06/09/2023 u 20:39 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost bolja od OFK Beograda

Crnogorski šampion slavio je u finišu golovima Tonćija Mujana u 80. i 87. minutu

Budućnost je na Omladinskom stadionu, savladala OFK Beograd, rezultatom 2:0 u prijateljskom duelu.

Utakmica podgoričkih i beogradskih "plavo – bijelih" je bila zatvorenog tipa, a crnogorski šampion slavio je u finišu golovima Tonćija Mujana u 80. i 87. minutu.

Ofanzivac iz Hrvatske je prvi gol postigao iz slobodnjaka sa 25 metara, dok je drugi "pao" nakon kornera u kome su učestvovali Ivan Novović i Adnan Orahovac – lijevi bek je centrirao, štoper "tukao" glavom, a rođeni Splićanin je sa druge stative zakucao u mrežu.

- Rezultat nije bio u prvom planu, jer nas je zanimalo da igrači budu ozbiljni tokom svih 90 minuta. I evidentno je bilo da su bili posvećeni i u prvom, i u drugom poluvremenu uprkos umoru koji se još osjeća od puta - rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković nakon utakmice.

U prvom poluvremenu Budućnost je igrala u sastavu Ljubomir Đurović, Nikola Vuković, Damjan Dakić, Zvonko Ceklić, Ivan Novović, Stefan Đukanović, Danilo Vukanić, Miloš Brnović, Ivan Bojović, Veljko Batrović i Marko Mrvaljević.

Šansu u drugom poluvremenu su dobili – neko svih 45 minuta, neko malo manje - Filip Domazetović, Uroš Ignjatović, Adnan Orahovac, Luka Mirković, Matija Bojović, Petar Sekulović, Tonći Mujan, Petar Grbić i Balša Sekulić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jun 2024 09:29