David De Hea / -FOTO: TWITTER/D_DEGEA
08/07/2023 u 17:21 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

De Hea se oprostio od Junajteda

Nakon 12 godina španski golman napušta engleskog velikana

David De Hea i Mančester junajded i definitivno se rastaju - jedan od najboljih golmana na svijetu nakon 12 godina napušta redove engleskg velikana. 

- Samo sam želio da pošaljem ovu oproštajnu poruku svim navijačima Mančester junajteda. Želio bih da izrazim svoju nepokolebljivu zahvalnost i zahvalnost za ljubav za prethodnih 12 godina. Postigli smo mnogo otkako me je moj dragi ser Aleks Ferguson doveo u ovaj klub. Bio sam nevjerovatno ponosan svaki put kada sam obukao ovaj dres, vodio tim (kao kapiten), predstavljao ovu instituciju, najveći klub na svijetu je čast koju ima samo mala grupa srećnih fudbalera. Bio je to nezaboravan i uspješan period otkako sam došao ovdje. Nisam mislio da ću odlaskom iz Madrida kao mladić postići ono što smo uradili zajedno. Sada je pravo vrijeme da prihvatim novi izazov, da se ponovo nametnem u novom okruženju. Mančester će uvijek biti u mom srcu, Mančester me je formirao i nikada me neće ostaviti. Prošli smo sve  - napisao je De Hea u oproštajnoj poruci. Ukupno je De Hea za Mančester junajted odigrao 545 utakmica, od toga 415 u Premijer ligi. Učestvovao je i u osvajanju posljednje titule u Premijer ligi 2013. godine kada je ser Aleks Ferguson otišao u penziju.

Sada je vrijeme za novi izazov za De Heu a na golu Junajteda će ga izvjesno je naslijediti Andrei Onana, čuvar mreže Intera. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jun 2024 09:26