Kuća fudbala na Starom aerodromu / Foto: Srđan Boljević
25/04/2023 u 17:18 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

FSCG: Administracija napravila propust

Iz Saveza navode da su pokušali da isprave grešku, ali da je domaćinstvo već bilo dodijeljeno šampionu Islanda

Administracija Fudbalskog saveza Crne Gore napravila je propust vezan za rokove za prijavu kandidature za domaćinstvo turnira pretkvalifikacija za plasman u UEFA Ligu šampiona, što je uticalo da crnogorski šampion ne bude uvršten u žreb za domaćinstvo, saopšteno je iz FSCG, a prenosi portal RTCG.

Iz Saveza navode da su pokušali da isprave grešku, ali da je domaćinstvo već bilo dodijeljeno šampionu Islanda.

-Zaduženo odjeljenje Saveza pokušalo je, nakon evidentiranja propusta, da u komunikaciji sa UEFA administracijom ispravi nenamjerno učinjenu grešku, ali je u tom momentu (dan nakon isteka roka) turnir već dodijeljen šampionu Islanda. Uvjereni smo da su oba kluba, Budućnost i Sutjeska, izuzetno zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa nadležnim odjeljenjem Saveza koje maskimalno profesionalno i posvećeno ispunjava sve svoje obaveze i sigurni smo da će saradnja u budućnosti biti na istom ili još boljem nivou - kaže se u saopštenju.

Iz FSCG je upućeno izvinjenje klubovima uz napomenu da će učiniti sve da se ovakvi propusti ne dogode.

-FSCG upućuje izvinjenje klubovima zbog učinjenog propusta i preduzeće sve neophodne korake kako se ovakavi ili slični propusti ne bi ponovili u budućnosti, dok će klubovima biti na raspolaganju za logističku pomoć prilikom učešća u kvalifikacijama za UEFA klupska takmičenja – kaže se na kraju saopštenja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 12:17