Haland se ispromašivao protiv Čelsija / EPA-EFE-PETER POWELL
18/02/2024 u 11:43 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gvardiola stao u odbranu Halanda

Igrao sam fudbal profesionalno 11 godina i u karijeri sam postigao 11 golova - kazao je španski stručnjak

Mančester siti više ne drži situaciju u svojim rukama u Premijer ligi. Nakon remija sa Čelsijem aktuelni šampion ima četiri boda manje od LIverpula koji istina ima meč više, ali je u boljoj poziciji.

Što Siti nije dobio Čelsi jedan od glavnih krivaca je Erling Haland, koji nije realizovao nekoliko dobrih prilika, pa je prvi put kritikovan od engleske javnosti.

Ipak, menadžer Pep Gvardiola je stao u odbranu norveškog superstara.

- Igrao sam fudbal profesionalno 11 godina i u karijeri sam postigao 11 golova. Dakle, po sezoni samo jedan pogodak. Dakle, nisam uopšte kompetentan da komentarišem igrača tako velike klase kakav je Haland. Mena raduje da je on ulazio u šanse, a siguran sam da će sledeći put pogoditi - rekao je Gvardiola.

Španac je bio mnogo konkretniji bio kada je riječ o igri svog tima za koju je rekao da je bila loša u prvom poluvrmenu, ali mogo bolja u nastavku.

- U pvom poluvremenu nismo bili onakvi kakvi je trebalo da budemo i sasvim je razumljivo da je rival imao prednost. Međutim, u nastavku smo zaigrali bolje i pokazali koliko možemo. Bili smo bolji rival u tom periodu meča, stvorili smo nekoliko izglednih prilika, ali nismo uspjeli. Ipak, nisam ljut na moje igrače i naše ambicije ostaju iste - rekao je Gvardiola.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:23