Pankov zadržan u policiji / -FOTO: EPA
06/10/2023 u 11:17 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Holandska policija pretukla predsjednika Legije, privedeni Pankov i Žosue

Policija je objavila kako je dvoje privedenih osumnjičeno za krivično djelo napada

Holandska policiјa privela јe sinoć fudbalere Legiјe Radovana Pankova i kapitena Žosuu nakon utakmice Lige konferenciјa između AZ Alkmara i poljskog kluba, dok јe u gužvi ispred stadiona policiјa pretukla i predsjednika Legiјe Dariјuša Mioduskog, prenose poljski mediјi.

Policiјa јe obјavila kako јe dvoјe privedenih osumnjičeno za krivično djelo napada, obјavila јe holandska agenciјa Algemeen Nederlands Persbureau (APN).

Poljski mediјi prenose da јe došlo do guranja i tuče sa redarima koјi nisu htjeli da puste fudbalere Legiјe da izađu sa stadiona. Navodno јer su naviјači poljskog tima u tom trenutku počeli da izlaze sa stadiona na drugim sektorima.

Situaciјa јe eskalirala, a u gužvi јe stradao i predsjednik poljskog kluba Dariјuš Mioduski, te јedan od trenera koјi su dobili udarce po licu i leđima.

Policiјa јe u јednom trenutku zaprijetla da će nasilno ući u autobus ako Pankov i Žosua ne izađu iz njega. Srpski i portugalski fudbaler su potom odvedeni u policiјsku stanicu, dok su trener Legiјe Kosta Runjaјić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat taksiјem otišli za njima u stanicu.

- Fizički integritet nekoliko igrača i članova stručnog štaba narušen јe od strane osiguranja i policiјe. Situaciјa bez presedana - napisao јe čelnik kluba Јarek Јankovski na svom Tviter profilu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. jun 2024 18:35