/ -FOTO: FSCG
22/05/2024 u 21:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kadeti pobijedili Albaniju

Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je u danas odigranom prijateljskom meču Albaniju sa 3:1

Naša selekcija je povela u 14. minutu golom Andije Vukoja, a Albanija je do izjednačenja stighča u 69. minutu - Gabriel Kula rutinski završio akciju svoje ekipe. Deset minuta kasnije “crveni” su ponovo vratili prednost - Andrej Kartal je centrirao, a Andrija Anđelić glavom matirao čuvara mreže gostiju. Konačan rezultat postavio je Mark Đokaj preciznim udarcem sa nešto više od 16 metara.

- Još jedna veoma zahtjevna utakmica. I danas smo odigrali u nekim segmentima igre na dosta dobrom nivo, došli do gola, imali priliku i za drugi. Primili smo gol iz situacije koju smo posebno apostrofirali, međutim, sa još dva data gola izbjegli nijesmo dozvolili da ispustimo pobjedu kao nedavno na turniru u Staroj Pazovi. Na ovoj utakmici smo dosta uradili dobrog, imali manji procenat grešaka i bolji realizaciju, pa se to vidjelo i na rezultatu. Čestitam momcima na pobjedi i sa zadovoljstvom konstatujem da smo dobili jaču konkurenciju ako ovako nastave. Raduje činjenica da nam je golman unio potrebnu sigurnost svojim odbranama - kazao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je meč odigrala u sastavu: Koljčević, Glendža (od 46. Radulović), Perišić, Fatić, Anđelić, Ražnatović (od 76. Kartal), Pavićević (od 46. Bubanja), Đukić (od 76. Roćenović), Vukoje (od 67. Anđić), Đokaj, Lesjak (od 46. Fabris).

Drugi meč Crna Gora i Albanija odigraće u petak u Skadru, sa početkom u 20 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 08:33