Klop i Salah / -FOTO: EPA
05/01/2024 u 15:36 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klop poželio Salahu i Endu da ispadnu u grupnoj fazi

Rekao sam da ako im poželim sreću, bila bi to laž - priznao je Njemac

Jirgen Klop poželio je Mohamedu Salahu i Vataru Endu najgoru sreću na međunarodnim dužnostima, pošto ova dvojica igrača Liverpula lete da se takmiče na Kupu afričkih nacija i azijskom kupu. "Redsi" će biti bez Salaha i Enda na nekoliko ključnih utakmica ovog mjeseca, počevši od FA Kup susreta protiv Arsenala u nedjelju.

Salahov Egipat se priprema za utakmice grupne faze Afričkog kupa protiv Mozambika, Gane i Zelenortskih ostrva tokom naredne dvije nedjelje. Ako stignu do finala, kao prije dvije godine, najbolji strijelac Liverpula neće biti u akciji bar do 17. februara.

Vezni, Endo ne bi bio dostupan do istog datuma ako Japan stigne do finala Azijskog kupa narednog mjeseca. I Klop je jasno stavio do znanja da ne želi da bilo koji od igrača uživa u produženom igranju na njihovim turnirima.

- Rekao sam da ako im poželim sreću, bila bi to laž - priznao je Njemac. - Nadam se da će ispasti u grupnoj fazi, ali nije baš najvjerovatnije.

Mohamed Salah je zabiježio 22 gola na 20 utakmica Premijer lige ove sezone.

- Nadam se da mogu da se vrate zdravi. Dosta sam pozitivan da ćemo pronaći način da ih zamijenimo, ali moramo to da dokažemo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:28