Sa meča pod Goricom / -FOTO: LAZAR RUžIć
26/03/2024 u 17:00 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kvalifikacije za EP mladih reprezentacija: Crna Gora izgubila od Finske

Skandinavci slavili pod Goricom sa 2:1

Mlada fudbalska reorezentacija doživjela je treći poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Tim selektora Nikole Rakojevića je izgubio je danas u Podgorici od Finske sa 1:2, u meču u kojem su kada se sve sabere gosti zasluženo slavili. Ali, mora se istaći da su „crveni“ su odigrali bolje nego prije nekoliko dana protiv Jermenije, uz taj jedan gol imali su još par prilika, ali su na kraju nakon jedne greške kažnjeni.

Finska je povela u 32. minutu. Nakon kornera sa desne strane, loptu je glavom u mrežu smjestio Koski. Nastavak je naša mlada selekcija bolje otvorila, već u prvom minutu je mogla do izjednačenja. Po desnoj strani je prošao Vuković, nabacio je loptu za Đukanovića, čiji šut je izblokiran. Odbijenu loptu prihvatio je Ćetković i dobro šutitao, ali je golman gostujuće reprezentacije odbranio. Izjednačenje je stiglo u 58. minutu. Viktor Đukanović je prihvatio loptu na lijevoj strani i šutirao. Ona je na putu ka golu zakačila Jansena i završila u mreži.

Konačan rezultat postavljen je u 87. minutu. Terho je iskoristio grešku odbrane „crvenih“, prihvatio loptu, ušao u kazneni prostor i pogodio mrežu Ivezića.

Crna Gora je nakon ovog meča ostala na svega četiri osvojena boda u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:03