Frenk Lampard / -FOTO: PRINTSCREEN
06/05/2023 u 13:19 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lampard: Ne želim da budem privremeni trener na sljedećem poslu

Trener Čelsija o budućim izazovima

Trener Čelsija Frenk Lampard rekao je da će pažljivije izabrati sljedeći posao nakon što se prihvatio privremene uloge u londonskom klubu do kraja sezone. 

Lampard je u dosadašnjoj karijeri vodio Derbi, Čelsi i Everton, a sada je u povratku na klupu "plavaca" upisao šest uzastopnih poraza.

Dobio je otkaz od Evertona u januaru, a ako sa Čelsijem izgubi od Bornmuta danas, izjednačiće rekord Danijela Farkea sa 11 uzastopnih poraza u Premier ligi.

- Moglo bi ispasti kao da sam izbirljiv i mislim da su u realnosti mnogi poslovi izazovni na ovom nivou, pokušati pronaći projekat i klub koji je u skladu sa tvojim željama. Kada sam došao ovdje drugi put, prihvatio sam ovaj posao zbog srca i znao sam da je ovo samo na kratke staze - rekao je Lampard pa dodao:

- Ne želim da budem privremeni trener na sljedećem poslu. Želio bih da radim na nečemu što je prilika, ali i na način na koji bih ja to želio. Ne želim biti izbirljiv, izazovi koje sam ovdje doživio su takvi i u životu. Srećan sam što sam dva puta vodio Čelsi. Everton je velik klub. Derbi je velik klub, ali možda ću razmišljati drugačije kad odem iz kluba.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:46