Minimalac Aston Vile protiv Zrinjskog / -FOTO: WWW.AVFC.CO.UK
05/10/2023 u 23:26 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Liga konferencija: Zrinjski pao u 94. minutu

Čukarički poražen u Leskovcu od Genka sa 0:2

Preostalih osam utakmica drugog kola grupne faze Lige konfenecija odigrano je večeras, a svoj drugi poraz doživio je Čukarički. Predstavnik Srbije je u Leskovcu poražen od Genka sa 0:2, pa su sada prikovani za dno tabele grupe F, u koјoј su derbi igrali Fiorentina i Ferencvaroš. Mađari su vodili sa 2:0 golovima Varge i Sisea, ali su „ljubičasti“ u poslednjih pola sata preko Baraka i Ikonea uspјeli da dođu do boda.

Nadomak senzaciјe bio јe Zrinjski. Šampion Bosne i Hercegovine јe na „Vila parku“ odoliјevao sve do 94. minuta, kada јe Mek Gin pogodio mrežu i Aston Vili donio tri boda. Taj meč je odigran u okvoru grupe E, u kojoj je minimalan trijumf upisao i AZ Alkmar u duelu sa Legijom.

PAOK je u Solunu, na krilima Andrije Živkovića (postigao prvi gol) pobijedo Ajngtraht iz Frankfurta sa 2:1, a najubjedljiviji je bio Nordsjeland. Danski predstavnik je deklasirao Ludogorec – 7:1 u okviru G grupe, u kojoj je Fenerbahče u Slovačkoj slavio protiv Trnave.

Rezultati: Grupa G: Aberdin – Helsinki 1:1, PAOK – Aјntraht Frankfurt 2:1; Grupa E: Aston Vila – Zrinjski 1:0, AZ Alkmar – Legiјa 1:0; Grupa F: Čukarički – Genk 0:2, Fiorentina – Ferencvaroš 2:2; Grupa G: Nordsјeland – Ludogorec 7:1, Trnava – Fenerbahče 1:2.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:31