Mirko Marić / -FOTO: FSCG
05/12/2023 u 22:56 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marić: Zaslužena pobjeda

Crnu Goru 11. decembra očekuje žreb za baraž, u kojoj će joj rival biti jedna od tri najbolje trećeplasirane ekipe iz Lige B

Veliki uspjeh ostvarile su naše najbolje fudbalerke. Pobjedom nad Kiprom od 2:0, četvrtom u ovom ciklusu Lige nacija, “crvene” su potvrdile drugo mjestu u C3 grupi i izborile baraž za ulazak u B diviziju. Predvođene kapitenkom Slađanom Bulatović, crnogorske fudbalerke odigrale su još jedan dobar meč i na kraju potpuno zasluženo stigle do trijumfa.

Selektor Mirko Marić nije krio zadovoljstvo nakon još jedne pobjede nad Kiprom.

- Prvo poluvrijeme je bilo dosta slabo, možda kao posljedica utakmice sa Farskim Ostrvima. Nakon 45 minuta, vidjeli smo da neće biti tako lako i odigrali smo mnogo bolje u nastavku, na kraju zasluženo slavili. Ako vratimo film na cijeli ciklus, sjetimo se poraza od Azerbejdžana kod kuće, pobijedili su nas iz jedinog šuta. Ovog puta smo bili dobri na oba dijela terena, posebno u nastavku. Mogli smo da damo još koji gol jer je bilo lijepih akcija - kazao je selektor Mirko Marić.

Crnu Goru 11. decembra očekuje žreb za baraž, u kojoj će joj rival biti jedna od tri najbolje trećeplasirane ekipe iz Lige B.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:38