Mladen Milinković / -FOTO: FSCG/FILIP FILIPOVIć
04/12/2023 u 16:23 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milinković: Svaki bod je bitan

Cilj plavih je da u poslednjem kolu ovjere titulu jesenjeg prvaka

Budućnost je, u okviru 18. kola domaćeg prvenstva remizirala sa Petrovcem pod Malim brdom (2:2). Kolo prije kraja prvog dijela sezone, Podgoričani su ostali lideri, uvećali su prednost na dva boda u odnosu na najbližeg pratioca i vezala deveti meč bez poraza.

-Bilo je svega, i lijepih poteza, i golova, i nervoze, i sjekiracije... – rekao je za klupski sajt naš šef stručnog štaba „plavih“ Mladen Milinković i potom dodao:

-Imali smo do samog finiša sve u svojim rukama, ali nažalost izgubili smo dva boda. Međutim, to je fudbal, možda nam se vratilo za onu prvu međusobnu utakmicu kada smo u posljednjoj sekundi postigli pobjedonosni gol. Ekipi koja pretenduje na najveći plasman ne bi trebale da se dešavaju slične greške i sigurno da bi bili mnogo srećniji da nismo napravili taj kiks.

Po njegovim riječima, Budućnost je bolje igrala u prvom poluvremenu, dok je u drugom dijelu igra bila izjednačena.

-Od početka govorimo da je liga izjednačena i da svako svakoga može da iznenadi i nažalost – mi smo izgubili dva boda, koja bi nam kolo prije kraja obezbijedila jesenju titulu i četiri boda prednosti. Ali, svaki bod je bitan, ako ništa - povećali smo bodovnu razliku u odnosu na Dečić. Treba biti koncentrisan u svakom trenutku, pokušaćemo da pobijedimo u posljednjem kolu i da ostanemo na prvom mjestu. Svi znamo da nas u drugom dijelu očekuje dosta borbe kako bismo osvojili prvo mjesto, što je naš cilj - jasan je Mladen Milinković.

U poslednjem jesenjem kolu koje se igra sledećeg vikenda, Budućnost na „DG areni“ igra protiv OFK Mladosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 04:02