Mladen Milinković / -FOTO: FK BUDUćNOST
09/12/2023 u 21:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milinković: Vjerujem u pobjedu na „DG areni“

Mladost nam je na neki način dužnik, vjerujem da ćemo biti bolji nego na prethodna dva međusobna duela i da ćemo doći do trijumfa – kazao je strateg plavih

Posljednji meč u 2023. godini, fudbaleri Budućnosti odigraće sjutra od 13 sati na „DG areni“ protiv OFK Mladosti. Od ishoda tog susreta zavisi i jesenja titula, a plavi će je osvojiti ukoliko na tom susretu ostanu neporaženi.

-Nama je važnije da budemo prvi na kraju sezone. Naravno, nadamo se da ćemo sa pobjedom završiti prvi dio sezone – rekao je strateg „plavih“ Mladen Milinković i potom dodao:

-Iz nedjelje u nedjelju govorimo da su svaki bod i svaka pobjeda važni, pa se nadam da ćemo uz dobru igru uspjeti da slavimo. Mladost nam je na neki način dužnik, vjerujem da ćemo biti bolji nego na prethodna dva međusobna duela i da ćemo doći do trijumfa.

Šampion Crne Gore je na početku sezone poražen u Lješkopolju sa 1:2, a na startu drugog kruga je viđen remi pod Goricom (2:2).

-Neće biti nimalo lako. Mladost je dokazala da zna da nam napravi probleme, posljednja dva kola pokazuju da se vratila u formu, a ne treba ni ponavljati koliki motiv imaju sve ekipe protiv nas. Međutim, na nama je da opravdamo ulogu koju sa sobom nosi dres Budućnost. Vjerujem da ćemo, pored svih poteškoća koje imaju sve ekipe, pa i mi, zabilježiti tri boda i lijepo završiti polusezonu – poručio je Mladen Milinković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jul 2024 07:36