Savo Milošević / EPA-EFE-FOTO: EPA/FEHIM DEMIR
16/04/2024 u 16:44 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević više nije selektor BiH

Srpski fudbalski trener Savo Milošević neće više bito na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine

Nekadašnji strateg Partizana nije uspio “zmajeve” da odvede na Evropsko prvenstvo, pa prema pisanju “Avaza” do novog ugovora neće doći. Tačnije, za "Avaz" je potvrđeno da je sa Miloševićem razgovarano o novom ugovoru, ali da srpski stručnjak to nije želio.

Zvjezdan Misimović i Izvršni Odbor N/FS BiH imaće težak posao da pronađu selektora koji će na duže staze, kako je te u intervjuu za N1 rekao predsednik N/FS BiH Vico Zeljković, ispratiti novu plejadu mladih igrača koja bi u roku od dvije do četiri godine mogli da naprave određeni rezultat.

– Moramo da vidimo šta i kako dalje. Već smo napravili i određene analize, a javnost je iritiralo menjanje selektora. To smo radili iz dobre namjere, ali nije uspjelo. Sada imamo stav da kada u budućnosti budemo tražili selektora to će biti višegodišnji ugovor za naredna dva-tri ciklusa. Na taj način ćemo izaći pred sportsku javnost i prezentovati sve ciljeve kada je u pitanju reprezentacija - rekao je predsjednik N/FS BIH Vico Zeljković u nedavnom intervjuu za N1.

Potencijalne zamjene se već spominju, a kako stvari sada stoje njegov naslednik biće proslavljeni reprezentativac BiH Sergej Barbarez.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:23