Sa meča na Starom aerodromu / -FOTO: FSCG
09/04/2024 u 16:40 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mlađi kadeti igrali neriješeno sa Sjevernom Makedonijom

Mlađe kadetske reprezentacije Crne Gore i Sjeverne Makedonije igrale su 1:1, u prvoj od dvije prijateljske utakmice

Gosti su poveli u 50. minutu pogotkom Arijana Džaferija, a u 75. minutu je izjednačio Andrej Vučković.

- Od samog starta vidljivo je bilo da nemamo potrebnu svježinu, kako zbog velike vrućine koja je bila, tako i zbog velike potrošnje fudbalera koji su imali žestok ritam utakmica u svojim klubovima tokom prethodnih desetak dana. Takođe, imali smo dosta kadrovskih problema zbog povreda fudbalera koji su iznijeli teret ove selekcije u prethodnom periodu, pogotovo u zadnjoj liniji odbrane, kao i zbog fudbalera koji su nastupali za stariju reprezentativnu selekciju. Što se tiče same utakmice, protok lopte nije bio na potrebnom nivou, takođe i malo lošiji završni pas, kao i sama završnica. U drugom poluvremenu primili smo gol iz naše greške u veznom redu, ali nas to nije obeshrabrilo da nastavimo da napadamo protivnika. Nakon izvršenih izmjena, dječaci su unijeli potrebnu energiju na terenu, pokazali karakter i izjednačili. Gledajući kompletnu sliku utakmice, mislim da smo bili bliži pobjedi za taj jedan pogodak. Ali, svakako nemam nekih zamjerki, igrači su dali svoj maksimum - kazao je selektor Minja Ljumović.

Crna Gora je ovaj meč odigrala u sastavu: Koljčević, Gojković (od 61. Mijović), Marković, Rakčević (od 52. Vučković), Pavićević (od 61. Uznovski), Peković, Đokaj (od 68. Ajković), Begović (od 52. Šekularac), Rešetar (od 52. Grbović), Jovović (od 68. Đurišić), Vujović (od 68. Pejović).

Drugi prijateljski duel Crna Gora i Sjeverna Makedonija odigraće u četvrtak na Trening kampu FSCG, sa početkom u 11 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:53