Mugoša na meču u Kaunasu / -FOTO: FSCG
08/09/2023 u 15:25 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mugoša: Jovetić je nakon meča rekao bitnu rečenicu

Nije još ništa gotovo, uvijek moramo da idemo najtežim putem – istakao je napšadač „crvenih“

Napadač crnogorske reprezentacije Stefan Mugoša rekao je na današnjem brifingu sa novinarima da je njegov kolega iz nacionalnog tima i kapiten Stevan Jovetić nakon duela u Kaunasu kazao je jednu bitnu rečenicu. Podsjećamo, novi član Olimpijakosa je posle remija sa Litvanijom medijima saopštio da nismo dorasli za ovakve utakmice.

-Sada nam je još teže nego sinoć, kad se sumira meč ostaje veliki žal za ispuštenom pobjedom. Mora se čestitati Litvaniji, a i naš kapiten Stevan Jovetić je poslije meča rekao bitnu rečenicu. Ostaje nam da pokušamo da se iskupimo, a biće sigurno teško i da uz pomoć navijača osvojimo tri boda protiv Bugara. Nije još ništa gotovo, uvijek moramo da idemo najtežim putem. Još jednom ponavljam, velika šteta zbog meča sa Litvanijom – istakao je Stefan Mugoša.

Novi meč je već za dva dana, koliko to može da utiče na igrače.

-Možda je i bolje što igramo već za dva dana, kako bismo što prije zaboravili meč u Kaunasu. Treba da izvučemo pouke, da odigramo što bolje i uradimo sve da pobijedimo.

Rival je Bugarska, selekcija koju je tim Miodraga Radulovića na startu kvalifikacija za EURO 2024 pobijedio u Razgradu sa 1:0.

-Prva utakmica sa Bugarskom je bila teška, minimalno smo pobijedili. Dosta su namučili i Srbiju koja je takođe kvalitetna ekipa. Biće izuzetno teško, mnogo teže nego u Litvaniji, u to sam 100 odsto siguran - i na fizičkom i na psihološkom planu. Ali iskusni smo, predstavljamo državu i moramo da se izdignemo iznad svega i odigramo što je najbolje moguće.

Situacija na tabeli ne obećava puno, ali je činjenica da četiri pobjede garantuju Evropsko prvenstvo.

- Hajde da idemo meč po meč, da ne pričamo više što bi bilo kad bi bilo. Prvi na redu su Bugari, pa ćemo poslije o onom što slijedi – istakao je na kraju napadač južnokorejskog Inčona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:03