Амир Музуровић / - фото: ФК Будућност
11/06/2021 u 10:09 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Музуровић представљен у Будућности

Бивши штопер Јединства и ОФК Титограда потписао уговор са плаво-бијелима до љета 2024. године

Млади дефанзивац Амир Музуровић и занично је представљен као нови фудбалер Будућности.

Деветнаестогодишњи Бјелопољац је потписао уговор са плаво-бијелима до љета 2024. године.

– Узбуђен сам и срећан што сам добио прилику да започнем сарадњу са вишеструким шампионом и наjвећим клубом у Црноj Гори. Екипа ме jе одлично прихватила. Неке момке знам и од раниjе и мислим да ћу се брзо уклопити у нову средину. Сигуран сам да од нових саиграча могу доста тога да научим и да ће ми додатно помоћи да се прилагодим на нову средину – пренио је клупски сајт изјаву Музуровића.

Високи штопер је свјестан да му неће бити лако да се у конкуренцији Владана Аџића, Анта Бабића и Велимира Влаховића избори за минутажу.

Циљ ми jе да се наметнем тренеру и заслужим мjесто у екипи. Надам се да да ћу добити одређену минутажу. Искрено, очекуjем да допринесем осваjању нове дупле круне и добром резултату у Европи – казао је Музуровић.

Момак поникао у бјелопољском Јединству, неће морати да троши вријеме на адаптацију на прволигашки фудбал. Протекле сезоне је у дресу ОФК Титограда одиграо 28 утакмица у елити и уписао 2.463 минута.

Пуно ми jе значила претходна сезона, управо због великог броjа утакмица и минута. Мислим да се тако млади момци наjбоље развиjаjу, стичу самопуздање и формираjу играчки. Надам се да ћу и ове сезоне бити конкурентан и оправдати повjерење коjе су ми пружили клуб и управа – закључио је Музуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:43