Jedan od navijača je čak bacio biciklo na goste lokala / Primorski portal
14/04/2024 u 19:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Navijači „Sutjeske“ pravili incidente na Pinama uoči utakmice

Navijači Sutjeske prije utakmice bili su vinovnici incidenta uoči današnje utakmice domaćeg prvenstva protiv Arsenala u Tivtu.

Oni su, navodno, uzimali staklene čaše i flaše sa stolova i gađali ljude koji su sjedjeli u kafićima. Policija je pokušala da obuzda naijače, ali nažalost, nekolicina građana je prošla sa povredama. Jedan od navijača je čak bacio biciklo na goste lokala, prenosi Radio Tivat.

Na Pinama se nalazio veliki broj žena sa djecom. Srećom, pa je incident brzo završen. Navijači su, uz pratnju policije, nastavili prema stadionu Arsenala na utakmicu.

- Najoštrije osuđujem incident koji se danas desio na Pinima i apelujem na Upravu policije da se u što kraćem roku utvrdi odgovornost huligana koji su učestvovali u incidentu - kazao je predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović.

Komnenović je reagovao nakon što su navijači FK Sutjeska, „Vojvode“ napravili incident na Pinama, kada su napali građane koji su sjedjeli u kafićima. On je dodao da se mora utvrditi i ko su službenici policije koji su dozvolili da se navijačka grupa kreće van unaprijed utvrđene trase.

– Ovakvi događaji ne služe na čast nikome, a najmanje onima koje okuplja sport i ljubav prema fudbalu. Nadam se da se ovakvi izgredi neće ponavljati u Tivtu, ali ni u drugim crnogorskim gradovima – zaključio je Komnenović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:50