Arne Slot / -FOTO: FEJENORD
26/05/2023 u 21:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ništa od Totenhema, Slot vjeran Fejenordu

Potpisao novi ugovor do ljeta 2026. godine

Čovjek od riječi – Arne Slot. Uzalud su ga Englezi selili u Totenhem, ocjenjivali kako je to gotova stvar, jer ko bi odbio zov Premijer lige i takvog kluba poslije uspjeha u Holandiji? Ali, našao se neko takav...

Rekao je Slot juče da neće preći u Totenhem, a što je rekao – nije porekao.

Štaviše, trener koji je donio titulu Fejenordu danas je potpisao novi ugovor sa klubom iz Roterdama, po kojem će biti na njegovoj klupi do juna 2026. godine.

Sigurno je da bi u Totenhem mnogo više zarađivao, imao više novca za pojačanja, možda bi mu bio izazov da proba da uradi sa "pjevcima" nešto što mnogi njegovi prethodnici nisu uspjeli. Ali, Slota to u ovom momentu ne zanima.

„Nisam ovdje završio posao. Imali smo predivnu sezonu sa Fajenordom, osvojili smo titulu kao najljepšu nagradu za veliki trud koji smo uložili i samo želim da ovde nastavim da stvaram. Poslije ljeta čeka nas avantura zvana Liga šampiona, pa odbrana titule. Dovoljno da gledam u budućnost i sa ponosom ostanem da vodim Fajenord u nove pobjede“, rekao je Slot za klupski sajt poslije potpisivanja novog ugovora.

Sada već trofejni trener "crveno-belih" je došao u klub iz Roterdama u ljeto 2021. godine, u prvoj sezoni je doveo Fejenord do finala Lige konferencije, a u drugoj do titule prvaka Holandije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:30