Poraz crvenih / -FOTO: FSCG
09/04/2024 u 16:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Omladinke izgubile u poslednjem kolu kvalifikacija za EP

Ženska omladinska reprezentacija Crne Gore porazom od Bugarske završila je nastup u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Crvene su bolje otvorile meč i povele pogotkom Ane Rakočević u 38. minutu, ali je Bugarska u nastavku preokrenula i slavila rezultatom 2:1. Golove za pobjednički tim postigle su Plamena Penčva u 56. i Preslava Ivanova u 67. minutu. Ovo je našoj selekciji bio drugi poraz na turniru, uz pobjedu nad Azerbejdžanom na startu.

- Odlično smo počeli utakmicu i imali dobar posjed, igrali agresivno i brzo, pa smo tako i dali gol. U drugom poluvremenu se osjetio umor, djevojke su fizički pale pa su protivnice to iskoristile i postigle dva gola. Jedan je bio iz kontranapada kad baš zbog umora nijesmo uspjeli da stignemo brze igračice Bugarske. Mislim da smo nezasluženo izgubili utakmicu, ali su djevojke dale svoj maksimum na cijelom turniru i nema što da im se zamjeri – rekao je trener crvenih Ivan Tatar.

Crna Gora je meč odigrala u sastavu: Žugić, Milović, Malesija, Rakočević, Kolić (od 46. Radević), Golubović, Čađenović, Pačariz, Doknić, Osmajić, Krivokapić (od 69. Baturan).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:21