Siguran trijumf Crne Gore / -FOTO: FSCG
03/04/2024 u 16:37 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Omladinke ubjedljive na startu kvalifikacija

Ženska omladinska reprezentacija Crne Gore odlično je otvorila nastup u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

„Crvene“ su ubjedljivo savladale Azerbejdžan - 4:0, uz veoma dominantnu partiju. Dva pogotka za našu selekciju postigla je Katarina Čađenović, a po jedan Tanja Malesija i Ana Krivokapić.

- Dominirali smo tokom čitave utakmice, imali loptu u posjedu mnogo više nego protivnik. Stvorili smo veliki broj šansi, dok protivniku nijesmo dozvolili ni da uputi udarac na naš gol. Potpuno zasluženo smo pobijedili, ali je pobjeda mogla biti i ubjedljivija. Najbitnije je da smo otvorili turnir pobjedom i da su sve djevojke zdrave jer smo igrali po veoma hladnom vremenu i snijegu. Ostaje nam da se oporavimo u naredna dva dana i što bolje pripremimo za meč sa Letonijom - kazao je trener Crne Gore Ivan Tatar.

Crna Gora je igrala u sastavu: Žugić, Radević, Malesija, Rakočević, Golubović (od 72. Kolić), Baturan (od 90.+1 Tomašević), Milović, Osmajić, Čađenović (od 73. Kavaja), Doknić (od 20. Milović), Krivokapić (od 90.+1 Mehović).

U drugom kolu grupe B4, Crna Gora se 6. aprila (12 časova), sastaje sa Letonijom, koja je danas poražena od Bugarske sa 1:4.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 09:45