Dobra igra crvenih / -FOTO: FSCG
14/03/2024 u 16:12 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pioniri pobijedili selekciju Rumunije (3:1)

Golove za „crvene“ postigli Petar Begović, Mark Đokaj i Petar Vujović

Pionirska reprezentacija Crne Gore pobijedila je Rumuniju rezultatom 3:1 u drugom prijateljskom duelu ovih selekcija. Selekcija Minje Ljumovića odigrala je dobar meč na terenu Trening kampa FK Budućnost, a trijumf su obilježili golovi Petra Begovića, Marka Đokaja i Petra Vujovića. Jedini gol za goste postigao je Aleksandru Miloju u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena.

-U ovaj meč ušli smo sa željom da ispravimo propušteno iz prve utakmice, gdje nismo uspjeli da sačuvamo prednost od dva gola sa poluvremena. Kako prije dva dana, tako i danas, poveli smo u ranoj fazi utakmice. Bili smo agresivni, pokušavali da sprovedemo dopadljivu igru, što se na kraju i isplatilo. U odnosu na taj prvi meč, danas smo u ranoj fazi drugog poluvremena postigli i treći pogodak, iz prelijepe akcije iz posjeda lopte, čime smo i otklonili svaku sumnju oko pobjednika meča... Na kraju ostaje žal što nismo i prvi susret riješili kao ovaj danas, ali svakako moramo biti zadovoljni odrađenim dvomečom sa Rumunijom - kazao je selektor „crvenih“ Minja Ljumović.

Crna Gora je igrala u sastavu: Čejović (od 73. Koljčević), Radomirović (od 73. Kuzmanović), Popović (od 73. Kummburović), Đokaj (od 61. Marković), Begović (od 61. Šekularac), Pavićević (od 61. Uzunovski), Vujović (od 52. Bulatović), Vušurović (od 41. Jovović), Grbović (od 52. Rešetar), Sekulić (od 52. Rakčević), Đurišić (61. Marković).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:11