Pionirska selekcija Crne Gore / -FOTO: FSCG
23/05/2024 u 19:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pioniri poraženi u finalu turnira u Zenici

Pionirska reprezentacija Crne Gore osvojila je drugo mjesto na Memorijalnom turniru “Josip Škija Katalinski”

U borbi za prvo mjesto “sokolići” su poraženi od selekcije Beograda sa 1:3. Crna Gora je povela u 17. minutu, kada je Nikola Vukoje lijepo pogodio suprotni ugao gola rivala. Uslijedilo je još nekoliko šansi naše ekipe, koje nisu iskorišćene, a sve to je potom kaznio Beograd, koji je do pobjede došao golovima Uroša Kikića, Luke Timotijevića i Lazara Perića.

- Prvo poluvijeme odigrali smo nešto bolje u odnosu na prvi meč, poveli sa 1:0 i stvorili nekoliko zicera. Ubrzo je uslijedila kazna za sve neiskorišćene šanse, nakon jednog prekida i individualne greške, Beograd je došao do izjednačenja. Drugo poluvrijeme je za zaborav, mnogo grešaka u veznom redu i zadnjoj liniji uslovilo je da primimo još dva gola i potpuno promijenimo smjer utakmice u korist rivala. Zabrinjavajuće je da nismo imali nikakvu reakciju nakon primljenih golova, gdje nismo uspjeli ni da ugrozimo gol rivala. U oba meča 26 igrača je dobilo minutažu, ali nam ostaje mnogo posla sa ovom selekcijom u narednom periodu, koja je na samom početku. Prvenstveno moramo poraditi na ponašanju dječaka, na odnosu prema dresu reprezentacije, pa tek onda na tehničko-taktičkom aspektu - kazao je za zvanični sajt FSCG selektor Minja Ljumović.

Crna Gora je igrala u sastavu: Sošić, Kljajević (od 26. Kisić, od 51. Pavićević), Laković (od 36. Kaluđerović, od 54 Gačević), Avedisović (od 36. Miličković), Kovačević (od 36. Jošanović), Bulatović (od 36. Pejović), Suljević (od 51. Radusinović), Matanović (od 36. Kuč), Vukoje (od 36. Ilić, od 54. Jovović), Milačić (od 36. Caušević), Milić (od 26. Barjaktarović, od 51. Samardžić).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 10:22