Miodrag Radulović / EPA-EFE-SZILARD KOSZTICSAK
17/10/2023 u 23:31 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radulović: Presudila je individualna klasa Srbije

Do kraja kvalifikacija ostali su mečevi sa Litvanijom i Mađarskom

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da je ekipa pružila maksimum, ali da je, baš kao u prvom meču u Podgorici, presudila individualna klasa igrača Srbije.

- Čestitao bih mojim momcima, ispunili smo obećanje, dali smo maksimum. Imali smo iznuđenu zamjenu u prvom dijelu, uz to je prvi udarac u okvir gola završio u našoj mreži. Ipak, smogli snage da se vratimo, izjednačimo i zaprijetimo. Kontrolisali smo potom meč sve do 72. minuta. Ali, opet kao u Podgorici presudila je individualna klasa rivala - kazao je Radulović i dodao:

- Imali smo dosta rovitih igrača, to nam je dosta stvaralo probleme. Pala nam je koncentracija u finišu i bili smo surovo kažnjeni.

Do kraja kvalifikacija ostali su mečevi sa Litvanijom i Mađarskom.

- Šest bodova je u igri, trudićemo da ih osvojimo što više, da se što bolje predstavimo Evropi i potom napravimo analizu", zaključio je selektor.

Napadač Stefan Mugoša kazao je da ekipa ima za čim da žali.

- Nismo uspjeli, imamo za čime da žalimo. Ali, pobjeda Srbije je zaslužena i česitamo im. Pokušaćemo da se oporavimo za preostale dvije utakmice i da ih odigramo što bolje - istakao je Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:02