Mile Svilar / -FOTO: EPA
23/02/2024 u 11:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rimljani slave Svilara

Srpski golman odveo svoj tim u šesnaestinu finala Lige Evrope

Srpski reprezentativac i golman Rome Mile Svilar, izrastao je u junaka šesnaestine finala Lige Evrope. Svilar je u penal seriji protiv Fejenorda odbranio dva jedanaesterca i svoj tim odveo među 16 najboljih ekipa u drugom po jačini UEFA takmičenju.

-Ovo je zaista nevjerovatno, nemam riječi. Cijeli život sam radio za ovaj momenat. Potpuno je ludo. Odbranio sam dva penala, a mogao sam i treći. Gledao sam, vidio materijale sa trenerom, ali onda sam na licu mjesta odlučio u koju stranu da krenem. Bio sam na dobroj strani kod tri od pet penala - istakao je Svilar.

Kada je trener Rome Danijele de Rosi odlučio da Svilar stane na gol, mnogo su bili skeptici. Međutim, n ate tri utakmice Svilar je bio odličan.

-Ovakve stvari su veoma važne. Daju ti dodatno samopouzdanje, stičeš veću vjeru u sebe. Hvala treneru na ukazanoj šansi - dodao je Svilar.

Dibala: Naš heroj!

Nakon pobjede nad Fejenordom i plasmana u osminu finala, oglasio se i Svilarov klupski drug Paulo Dibala. On je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju sa srpskim golmanom uz kratak opis:

-Naš heroj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:21