Remi u duelu Sasuola i Milana / EPA-EFE-FOTO: EPA/SERENA CAMPANINI
14/04/2024 u 17:19 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sasuolu malo i dva gola prednosti, Milan odnio bod

Fudbaleri Sasuola i Milana remizirali su rezultatom 3:3, u utakmici 32. kola italijanske Serije A

Domaći tim je u 53. minutu imao prednost od 3:1, djelovalo je da će upisati trijumf i pobjeći iz opasne zone, ali nije uspio da izdrži pritisak, pa su gosti odnijeli bod.  Milan je ostao drugi na tabeli sa 68 bodova, a Sasuolo je pretposlednji sa 26 bodova i čeka ga grčevita borba za opstanak sa Veronom, Frosinoneom, Empolijem i Udinezeom.

Sauolo je furiozno krenuo i već posle deset minuta igre je vodio 2:0. U četvrtom minutu Pinamonti je pokupio sjajan pas Torsvedta i efektnim udarcem sa 12 metara savladao golmana Sportijela, a u desetom se hitronogi krilni napadač Lorijente stuštio ka golu Milana sa lijeve strane, uletio u kazneni prostor i iz dugog pokušaja poslao loptu u mrežu iz peterca, za 2:0. Milan se vratio u meč u 20. minutu, kada je Rafael Leao postigao fantastičan pogodak, u svom stilu. Dobio je pas na lijevom boku od Musaha, ispred sebe je imao dvojicu čuvara, prevario ih je, ušao u kazneni prostor i preciznim udarcem sa nekih 12-13 metara pogodio dalji ugao, za 2:1.

Domaćin je u 53. minutu ponovo stigao do dva razlike -  strijelac trećeg gola bio je Sportijela. Ali, „rosoneri“ se nisu predavali, u 59. minutu je Luka Jović smanjio na 2:3, a šest minuta kasnije Okafor je pogodio za konačnih 3:3.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:45