Stefan Savić komandovao odbranom Atletika / EPA-EFE-JUANJO MARTIN
14/03/2024 u 15:56 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savić: Bićemo težak rival svakoj ekipi u četvrtfinalu

Crnogorski reprezentativac sjajno komandovao odbranom Atletika u velikoj pobjedi nad Interom

Atletiko Madrid je pokazao da je tim koji se nikada ne smije otpisati. "Kolčonerosi" su odigrali veliku utakmicu protiv Intera u revanšu, slavili na penal ruletu i sjutra će biti u žrebu za četvrtfinale Lige šampiona.

Jedan od najboljih mečeva u ovoj sezoni odigrao je crnogorski reprezentativac Stefan Savić, koji je sjajno komandovao odbranom "kolčonerosa".

- Bila je to noć iz snova - iskreno da nisam bio akter ovog meča volio bih da sam sa tribina gledao utakmicu, jer je bila nevjerovatna, poput finala Lige šampiona - rekao je Savić za TNT sports. - Srećan sam što smo slavili, posebno jer smo bili u teškoj situaciji, a osim naših nevjerovatnih navijača niko nije vjerovao u nas - dodao je Savić.

Atletiko je pokazao hrabrost i karakter.

- Svi momci koji su igrali pokazali su isti duh, istu hrabrost i veoma sam srećan zbog svih njih - kazao je zvanično najbolji fudbaler Crne Gore.

Sada Atletiko čeka rivala u četvrtfinalu, ali ko god da bude nema čega da se plaši.

- Pomalo imamo čudnu sezonu van našeg stadiona, ne znam zbog čega se to dešava - možda je zbog intenziteta, možda i mentaliteta, ali sam siguran da još nije kasno da to popravimo. Svjesni smo svega, čuli smo mnogo zasluženih kritika u posljednje vrijeme, ali radimo jako, nećemo odustati jer smo uporni i bićemo težak rival svakoj ekipi u četvrtfinalu - istakao je Savić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:58