Savić na meču sa Interom / EPA-EFE-FOTO: EPA/MATTEO BAZZI
21/02/2024 u 10:42 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savić: Radujem se saradnji sa Prosinečkim

Nadam se da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija – rekao je Savić za „TV Arena sport“

 

 

Zvanično najbolji crnogorski fudbaler Stefan Savić kazao je za TV Arena sport da se raduje što će u budućnosti sarađivati sa Robertom Prosinečkim, novim selektorom „sokola“. On je nakon meča njegovog Atletika i Intera u Ligi šampiona istakao da jedva čeka nastupe u dresu sa državnim grbom.

-Radujem se što ću raditi sa Prosinečkim, siguran sam da će imati dosta uspjeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Nadam se da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija – rekao je Savić za „TV Arena sport“ i potom osvrnuo se na gostovanje Madriđana na „Đuzepe Meaca“ stadionu.

-Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, izgledali smo poprilično dobro na terenu, ali nas je na kraju skupo koštala ta greška. Ali, sve je i dalje otvoreno, igramo na našem stadionu u revanšu i verujem da ćemo napraviti dobar rezultat pred svojim navijačima – poručio je crnogorski reprezentativac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:42