Sa svečanosti / - FOTO: DAN
26/12/2022 u 14:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stefan Savić najbolji crnogorski fudbaler

Stefan Savić je najbolji crnogorski fudbaler u 2022. godini. As madridskog Atletika dobio je najviše glasova (82 glasa) u tradicionalnom izboru Fudbalskog saveza Crne Gore

Od trenera i kapitena prvoligaških ekipa, Savić je dobio najviše glasova i šesti put otkako se ovaj izbor održava ponio epitet najboljeg.

-Velika mi je čast što sam šesti put izabran za najboljeg igrača Crne Gore. Kao što sam pominjao da svaka nagrada koja dolazi iz moje zemlje ima poseban značaj, tako je i sada. Želio bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene i prepoznali moj trud, rad, zalaganje, što u reprezentativnom dresu, tako i u klupskoj karijeri. Ova nagrada će mi dati još veći podstrek da predstavljam našu zemlju na svim meridijanima svijeta - rekao je Savić crnogorskoj fudbalskoj javnosti putem video poruke.

Za najboljeg igrača Meridijanbet Prve crnogorske lige proglašen je vezista Sutjeske i reprezentativac Crne Gore Novica Eraković, dok je nagradu za najboljeg trenera ponio Radisav Dragićević, strateg Arsenala. Sa Tivćanima je prošle sezone iz Druge usao u Prvu ligu, a u svojoj debitantskoj sezonu Arsenal se nalazi u samom vrhu tabele.

Za najbolju fudbalerku Crne Gore proglašena Slađana Bulatović, reprezentativka Crne Gore i članica japanskog Minavi Senadi, dok je Luka Vuletić najbolji igrač futsala.

Na kraju, Komisija za omladinski fudbal proglasila je i najperspektivnije mlade igrače. To su: Andrej Bajović (Dečić), Viktor Đukanović (Budućnost)i Dragan Miranović (Zeta).

Dejan Panić 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 09:40