Dragan Stojković / -FOTO: DEJAN PANIć
28/12/2023 u 16:27 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stojković: Iznenađenje je što je Partizan prvi

Partizan je u igračkom smislu, da se niko ne ljuti, vrlo limitiran u odnosu na Crvenu zvezdu – rekao je selektor Srbije

Fudbaleri Partizana okončali su jesenji dio sezone na prvom mjestu, a ovakav rezultat iznenadio je selektora „orlova“ Dragana Stojkovića.

-Već duže vremena pratimo, ne samo derbi, nego i sve utakmice Superlige. Drago mi je da sam vidio jedan zaista dobar derbi. Sažet i kvalitetan, sa dosta šansi i golova. Za mnoge je iznenađenje, pa i za mene, da vidim Partizan ispred Crvene zvezde. Ipak, Partizan je u igračkom smislu, da se niko ne ljuti, vrlo limitiran u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima roster i grupu igrača gdje je ogromna razlika u kvalitetu. Zato sam iznenađen da vidim Partizan na prvom mjestu – kazao je Dragan Stojković u intervjuu za „B92“.

Međutim, Stojković je rekao da ne potcenjuje crno-bele i trenera Igora Duljaja.

-Daleko od toga da potcenjujem, taman posla. Igor Duljaj je uradio nešto u šta niko nije verovao, možda čak ni on. To kaže rezultat i tabela. Zašto, kako i zbog čega, ne želim da ulazim u tu vrstu analize, to nije moj posao. Pitali ste me da li ima igrača za reprezentaciju? Da, ima ih. Ali, ne bih o imenima, sve ćete vidjeti u martu kada objavim spisak za duele protiv Rusije i Kipra -  istakao je selektor Srbije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:38