Dragan Stojković / Foto: WWW.FSS.RS
09/10/2023 u 12:52 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stojković: Odvešću Srbiju na Evropsko prvenstvo

Selektor „orlova“ potvrdio da u ekipi neće biti Dušana Vlahovića

Reprezentacija Srbije okupila se danas u svojoj bazi u Staroj Pazovi, a popodnevnim treningom zvanično će početi pripreme za mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom. Kao što je u najavio prilikom objavljivanja spiska, selektor Dragan Stojković danas je održao konferenciju za novinare, na kojoj je potvrdio da neće moći da računa na napadača Juventusa Dušana Vlahovića.

-Vlahović je otpao sa liste, jer ima bolove u donjem dijelu leđa. Imali smo tu informaciju još prošle nedjelje, bio sam u kontaktu sa njim, onda i naš doktor sa njihovim doktorom i njime lično, tako da on neće biti na spisku – rekao je Stojković, a prenose beogradski mediji.

U oktobarske mečeve kvalifikacija za EURO 2024, „orlovi“ ulaze bodovno poravnati sa Mađarskom i dva boda više od Crne Gore.

- Možemo da igramo bolje, ali rezultat je najbitniji. Nisam ni ja zadovoljan mnogim stvarima, pa ne kritikujem javno. Cilj Srbije i moj lični jeste da se Srbija nađe na Evropskom prvenstvu. To je prioritet. Učinićemo sve da tako i bude. Nije alarmantna situacija. Da ne donosimo prerano neke zaključke. Da vidimo kraj, pa ćemo pričati o svemu. Nemojte imati dilemu da ćemo učiniti sve da odemo u Njemačku – poručio je Stojković i dodao:

-Ja ću da ih odvedem na Evropsko prvenstvo, tu nema priče, osjećam se daleko motivisanije i sigurnije nego prije mjesec dana. Želim pun stadion, ambijent, da budem dio sportske manifestacije i da znamo za šta igramo. To nismo imali, krivom nekog, nebitno koga, ali se radujem što nas čeka tih 70 hiljada u Budimpešti – rekao je Stojković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 06:41