Тежи дио припрема је готов, слиједи више фудбала / - фото: ФК Будућност
27/06/2021 u 18:54 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Терзић: Краси нас заједништво, играмо компактно

Двадесетдвогодишњи везиста Будућности оптимиста пред квалификације за Лигу шампиона. Утакмица против Крила Совјетов рецепт за Хелсинки

Паклена је била субота за фудбалере Будућости.

Одиграли су плаво-бијели два пријатељска меча у Старој Пазови, савладали Крила Совјетов 3:2 и Раднички из Крагујевца 2:1.

На утакмици са Русима се истакао двоструки стријелац, Василије Терзић.

Значе ми голови на виду самопоуздања, баш као што jе побjеда над одличном екипом Крила значаjна за комплетну екипу. Одиграли смо добро, компактно, покривали jедан другог, показали заjедништво – рекао је Терзић за клупски сајт.

Посебно лијеп је био други гол двадесетдвогодишњег везисте, када је из директног ударца скинуо паучину са мјеста гдје се спајају пречка и статива.

Други погодак ми jе дражи, jер jе први коjи сам постигао из слободног ударца за сениоре. Имао сам лиjеп осjећаj да ћу постићи гол из слободњака, jер сам их вjежбао претходних дана на тренинзима. Вjежбање је помогло, jер ништа не долази само од себе – размишља на прави начин Терзић.

Црногорски шампиони се у понедјељак у вечерњим часовима враћају у Подгорицу.

Главни дио припрема за прво коло квалификација за Лигу шампиона, против Хелсинкија, 6. јула у Финској и 13. истог мјесеца у Подгорици, практично је завршен.

Гледали смо Хелсинки jер им jе првенство у току, а не сумњам да ће нам их стручни штаб анализирати до танчина. Дефинитивно су квалитетан противник, а отежаваjућа околност jе што се у Финској игра на вjештачкоj трави. Утакмица против Крила Совjетов нам jе прави примjер како треба да играмо. Ако будемо на том нивоу и уколико исправимо грешке, можемо да прођемо у друго коло – сматра Терзић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 02:53