Navijači Budućnosti / -FOTO: FK BUDUćNOST
06/07/2023 u 21:04 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Varvari": Mijač da ode, Drobnjak da podnese ostavku

Dosta je sramoćenja imena Budućnosti - poručili su navijači podgoričkog tima

Нavijačkа grupа „Varvari“, ponovo se oglasila danas i još jednom zatražila ostavku sportskog direktora Anta Drobnjaka, ali i da iz kluba ode doskorašnji predsjednik Veselin Mijač.

-Srozavanje ugleda FK Budućnost i brukanje u evropskim takmičenjima traje godinama, a u utakmici protiv Brejdablika je dostiglo vrhunac (ili dno). Godinama trpimo razne fudbalske mešetare, čekajući i nadajući se boljoj budućnosti, a situacija je sve gora i gora. Zbog toga zahtijevamo da iz kluba hitno ode Veselin Mijač, koji, iako u ostavci, i dalje drži sve konce i sabotira rad kluba, i čeka da pokupi kajmak od ove sezone u vidu novca koji sleduje klubu od Uefe, i novca od prodaje igrača na koji ima pravo po sumnjivom ugovoru koji je sklopio sa bivšim gradonačelnikom Vukovićem. Radi se o ugovoru koji je direktno na štetu kluba, po kojem Mijač ove sezone nije uložio ni centa, već naprotiv, prihodovao je od prodaje igrača - poručili su „Varvari“.

„Varvari“ su nezadovoljni su i transfer politikom kluba.

-Kada smo već kod igrača i igračkog kadra, situacija je nikad gora – klub je napustilo pet standardnih prvotimaca, a dovedena su takozvana „pojačanja“ koja nisu pravila razliku ni u klubovima u kojima su igrali. Sve se ovo vidjelo u duelu sa Islanđanima.

Kao krivca su označili sportskog direktora Anta Drobnjaka, koji, kako navode, takođe treba da snosi odgovornost i podnese ostavku.

-FK Budućnost nije ničija prćija, đedovina, a kamoli privatni biznis, već narodni klub svih generacija Podgoričana i nas navijača, i dosta je bilo sramoćenja imena Budućnosti - zaključuje se u saopštenju „Varvara“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 15:01