Miloš Vazura / -FOTO: PRINTSCREEN
22/10/2023 u 12:17 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vazura demantovao Duljaja

Generalni direktor Partizana tvrdi da se igračima ne duguje novac

Partizan na terenu briljira, ali van terena stvari nisu tako sjajne.

Nedavno je poslije jedne od pobjeda u Superligi Srbije, trener Igor Duljaj izašao pred medije i istakao da se igračima duguju plate i da se u takvim uslovima ne mogu očekivati vrhunski rezultati, a sada je to demantovao Miloš Vazura.

Prvi operativac "crno-belih" je naglasio da nije tačno da igrače Partizana izbacuju iz stanova i u izjavi za "Večernje novosti" je otkrio da se zarade u Partizanu dijele redovno.

"Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mlijeko, kada to nikako nema veze sa činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i prije prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica", rekao je Vazura.

Što se tiče pojačanja, prema tvrdnjama tehničkog direktora, oni su dobili sav novac koji im je obećan, a koji nije mali. Ipak, dugovanja postoje...

"Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mjesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 eura, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u posljednja tri mjeseca inkasirala između 100.000 i 160.000 eura. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i prije ljetnjeg prelaznog roka, od toga se ne bježi, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju". 

Kada su u pitanju tvrdnje šefa struke da se igrači izbacuju iz stanova i to je opovrgao. Kaže da se stanarine plaćaju redovno...

"Provjeravali smo stanarine svih igrača i nikome ne prijeti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namijenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami", završio je Vazura. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:46