Vinisijus proslavio gol imitirajući Ronalda / EPA-EFE-STR
15/01/2024 u 12:16 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vinisijus: Srećan sam zbog pehara, Ronaldo mi je idol

Brazilac oduševio planetu u ubjedljivom trijumfu Reala nad Barselonom u Rijadu

Real Madrid je u Rijadu proslavio prvi trofej u sezoni ubjedqivim trijumfom nad Barselonom u El Klasiku, a utakmicu karijere odigrao je Vinisijus Žunior. Svojom partijom Brazilac je oduševio planetu. Nakon povrede vratio se u velikom stilu, protiv najvećeg protivnika plesao na terenu, het-trikom i asistencijom pokazao da je paklen igrač. Da je igrač koji voli velike utakmice.

- Srećan sam zbog ovog pehara, golova, načina na koji smo odigrali. Hvala prije svega fizioterapeutu koji živi kod mene i doktorima i fizioterapeutima Reala. Odigrao sam samo tri utakmice (posle povrede), ali oni su mi dali samopouzdanje - podsjetio je Vinisijus da je igrao rovit, budući da je zbog povrede mišića mjesec dana bio van terena.

Prvi gol je proslavio imitarijući Kristijana Ronalada. I to na terenu na kojem sada Portugala proslavlja golove u dresu Al Nasra.

- Proslava je bila posvećena Kristijanu Ronaldu. On je moj idol, legenda Real Madrida, a sada igra ovdje na ovom stadionu - rekao je Vinisijus.

I trener Karlo Anćeloti je nastavio da piše istoriju sa Realom i sa 11 osvojenih trofeja izjednačio se Italijan sa Zinedinom Zidanom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 11:51