Nedjeljko Vlahović / -FOTO: LAZAR RUžIć
16/04/2024 u 22:00 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vlahović: Imamo veliki motiv

Fudbaleri Rudara drugi put u četiri dana gostovaće ekipi Budućnosti

Nakon poraza u prvenstvu (1:3), Pljevljaci će sjutra na stadionu pod Goricom probati da ostvare što bolji rezultat pred revanš, koji će igrati pred svojim navijačima. Šef stručnog štaba Rudara Nedјeljko Vlahović je uoči sjutrašnjeg duela na našem najvećem stadionu poručio:

-Imamo veliki motiv da iz ovog dvomeča izađemo kao pobјednici i igramo za pehar. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetan meč, priјe svega takmičarski i da će nam aktivan rezultat iz prve utakmice dati pravo da se nadamo da u revanšu u Pljevljima možemo ostvariti plasman u finale - istakao јe Vlahović.

Strateg Pljevljaka je potom dodao da se nada da njegova ekipa neće praviti individualne greške kao ranije.

-Budućnost je svakako favorit, naročito u prvom meču gdje igra na svom terenu. Imaju mnogo veću mogućnost rotacije kvalitetnih i odmornih igrača, ali se ne predajemo i vjerujem da možemo do dobrog rezultata. Ne smijemo da dozvolimo individualne greške koje ekipa kvaliteta Budućnosti brzo kažnjava, a siguran sam da će utakmica za gledaoce biti lijepa baš kao i ona u subotu. Nadam boljem rezultatu za moju ekipu i da nam to bude dodatan motiv i dobar uvod za utakmicu u nedjelju protiv Petrovca u Pljevljima – poručio je Vlahović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:38