Nikola Ivanović / -FOTO: FIBA
25/08/2023 u 13:23 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivanović: Odahnuli smo nakon ove pobjede

Odigrali smo kvalitetno u drugom poluvremenu i na kraju zabilježili rutinsku pobjedu - smatra plej crvenih

Crnogorska košarkaška reprezentacija pobijedila je na otvaranju Mundobasketa selekciju Meksika sa 91:71 i tako ostvarila prvi cilj na smotri najboljih na planeti. Izabranici Boška Radovića su odigrali dobar meč, a uz Nikolu Vučevića i Kendrika Perija odličnu partiju pružio je Nikola Ivanović. Postigao je 14 poena, a imao je po jednu asistenciju i skok.

-Nije bilo lako, imam osjećaj da smo odahnuli poslije ove pobjede – rekao je nakon meča Nikola Ivanović i potom dodao:

-Start nije bio idealan, ali odigrali smo kvalitetno u drugom poluvremenu i na kraju zabilježili rutinsku pobjedu. Moramo biti zadovoljni.

Pobjedom nad Meksikom crveni su napravili veliki korak ka drugoj rundi, ali je činjenca da ih mnogo teži rivali tek čekaju. U nedjelju će Crna Gora igrati sa Egiptom (10:45), a već u utorak sa Litvanijom (14:30).

-Ovaj sistem takmičenja je takav da je svaka utakmica mnogo bitna, ali lakše se diše nakon prve pobjede. Sigurno je da je dobro što je Litvanija posljednji rival u grupi. Nismo detaljnije analizirali Egipat, s obzirom na to da je ova utakmica bila prioritet. Imamo dan odmora da se pripremimo i analiziramo rivala – poručio je plej naše reprezentacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:13