Debituje Tanasković / -FOTO: KK BUDUćNOST VOLI
26/12/2023 u 14:12 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost Voli sjutra dočekuje Kluž

Strateg Podgoričana Andrej Žakelj očekuje reakciju nakon loših rezultata u poslednje vrijeme

 

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici protiv Kluža utakmicu 13. kola B grupe Eurokupa. Strateg podgoričkog tima Andrej Žakelj nakon svega što se desilo očekuju od svojih igrača da odreaguju nakon loših rezultata.

-Moje očekivanje, a vjerovatno i svih ostalih je neka reakcija. Nakon posljednje utakmice sam rekao da je ono što želim i zahtijevam borba i tu nemamo ništa da se krijemo iza nekakvih alibija već moramo da pokažemo reakciju, kazao je Žakelj.

Rumunski tim u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je osam pobjeda i ima tri više od rivala. Dobio je i prvi međusobni duel pred svojim navijačima 89:74. Žakelj je svjestan koliko je važan ali i težak meč pred njegovim izabranicima.

-Još jedna bitna utakmica, kao i svaka u Evrokupu, posebno ako želimo u plej-of. Kluž je stvarno dobar tim - pri vrhu su grupe, igraju odlično, atletska su ekipa, igraju brzo, sa vrlo dobrom i agresivnom odbranom. Svakako nas očekuje težak meč, ali ako želimo da razmišljamo o pobjedi moramo da budemo bolji, pogotovo u pristupu i koncentraciji. Moramo i da nađemo način da se „vratimo“ kako bismo dobili samopouzdanje i energiju i to se nadam da vidim već u prvom meču, kazao je slovenači stručnjak.

Prvi put od kad je pojačao "plavo-bijele" javnosti se obratio i Nikola Tanasković.

-Meč sa Klužom je jako važan za nas, pogotovo nakon, da tako kažem, kiksa u prethodnom meču. Mislim da je jako važna utakmica za nas, pogotovo jer se radi o ekipi koja se nalazi u gornjem dijelu tabele. Kluž je tim koji igra jako dobro, dosta su agresivni u defanzivi i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da utakmicu privedemo u našu korist, kazalo je pojačanje "plavo bijelih".

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 01:58