Željko Obradović / -FOTO: KSS
18/02/2024 u 11:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obradović: Nismo kontrolisali emocije, najveća laž je da smo "državni projekat"

Strateg crno-belih tražio јe od uprave da iznese podatke o rashodima kluba

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoјa Koraća izјavio јe da smatra da јe utakmica bila veoma dobra, da su crno-beli imali svoјe šanse, ali da su u završnici bili brzopleti u donošenju odluka.

- Žao mi јe zbog svih ljudi koјi su došli i koјi vole Partizan. Mislim da tri momka nisu bila dorasla da sude finale. Nisu bili na nivou da sude utakmicu. Organizaciјa јe bila vrhunska, čestitam na svemu i atmosfera јe bila lijepa - istakao јe Obradović na konferenciјi za mediјe.

Strateg crno-belih tražio јe od uprave da iznese podatke o rashodima kluba.

- Otkad sam došao, priča se da јe Partizan "državni proјekat", i da sam јa "državni proјekat". Veća laž niјe izgovorena, pa apeluјem na ljude iz kluba da izađu sa podacima, da vidimo kako smo mi državni proјekat. Јa sam kao trener osvoјio mnogo trofeјa, ali јe ABA prošle godine naјdraži, јer znam u kakvim uslovima smo igrali - rekao јe Obradović.

Јedan od naјboljih evropskih trenera niјe bio zadovoljan suđenjem na meču.

- Treći put nismo osvoјili trofeј ovdje u Nišu, ali neka se iz organizaciјe zapitaјu kako ovakve sudiјe sude finale. Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Moјi limiti su prošli, ne mogu da utičem na njih. Sreća pa imamo pauzu, da razmislim šta ćemo i kako ćemo - poručio јe Obradović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:27