Kevin Pangos / -FOTO: EVROLIGA
07/08/2023 u 12:18 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pangos otpao zbog povrede, čeka se Marej

Selektor Kanade Đordi Fernandez skratio spisak igrača za SP

Selektor Kanade Đordi Fernandez skratio je spisak igrača za predstojeći Mundobasket.

U periodu između 25. avgusta i 10. septembra igraće se Svjetsko prvenstvo u košarci na Filipinima, Indoneziji i u Japanu.

Kanada se nalazi u grupi H zajedno sa reprezentacijama Francuske, Letonije i Libana.

Kako prenose tamošnji mediji, Đordi Fernandez je skratio spisak i još 4. avgusta je otpao Kevin Pangos koji se i dalje nije oporavio od povrede, a iz istog razloga nema igrača Bostona Ošea Briseta, kao ni Kasijusa Robertsona iz Valensije.

Kori Džozef se neće naći na spisku reprezentacije i on će ovo ljeto iskoristiti da se spremi za novu NBA sezonu koju će provesti u Golden Stejtu.

Situacija sa Džamalom Marejem i dalje nije poznata jer je košarkaš Denvera povrijeđen, ali planira da igra za nacionalni tim na Mundobasketu.

Kanađane čekaju pripremne utakmice protiv Njemačke, Novog Zelanda, Kine, Španije i Dominikanske republike od 9. do 18. avgusta i 13 igrača koji konkurišu za tim su: Šej Gildžes Aleksander, Nikel Aleksander Voker, Ar Džej Beret, Lugenc Dort, Dilon Bruks, Keli Olinik, Dvajt Pauel, Tre Bel Hejns, Kajl Aleksander, Melvin Eđim, Zek Edej, Fil Skrab i Tomi Skrab.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 15:25