PMF savladao Pomorski fakultet / -FOTO: SSSCG
24/05/2024 u 09:36 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

PMF i ETF u finalu Meridianbet Studentske lige

Nije bilo neizvjesnosti u polufinalnim duelima u dvorani Sportsko kulturnog centra Univerziteta Crne Gore

Prirodno-matematički fakultet i Elektrotehnički fakultet igraće u finalu Meridianbet Studentske lige Crne Gore u košarci, to je epilog odigranih polufinalnih duela u dvorani Sportsko kulturnog centra Univerziteta Crne Gore.

Nije bilo neizvjesnosti u polufinalnim duelima. Pomorski fakultet je doživio prvi poraz u ovogodišnjem takmičenju a PMF pokazao da je najbolji kada je najbitnije. Sigurnom igrom od početka susreta pokazali su da su s pravom jedan od favorita takmičenja pa se PMF zasluženo našao u finalu pobjedom rezultatom 54:45 (32:28). U pobjedničkom timu istakli su se Radović sa 16 i Maraš sa 15 poena, dok je u poraženom timu Velimirović bio najefikasniji sa 14 poena.

A za reprizu finala iz 2022. godine pobrinuo se ETF. Priliku da se revanširaju ekipi PMF-a, koji ih je tada savladao u finalu, Elektrotehnički fakultet je obezbijedio pobjedom protiv ekipe Ekonomskog fakulteta rezultatom 50:31 (28:18). Od početka susreta ETF je nametnuo žestok tempo igre pa je već do poluvremena imao dvocifrenu prednost. Stanje na terenu se nije promijenilo ni u nastavku susreta pa se ETF zasluženo našao u finalu. Blistao je Knežević sa 17 poena dok je u poraženom timu Rašović postigao 10 poena.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 19:32