Umalo dabl-dabl Tristana Vukčevića / -FOTO: TWITTER
10/07/2023 u 09:21 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vembanjama popravio utisak

Prvi pik u meču sa Portlandom ubacio 27 poena i imao 14 skokova

Košarkaš San Antonio Sparsa Viktor Vembanjama popravio je utisak koji je ostavio nakon prvog meča u dresu "mamuza". Glavni problem je bila njegova napadačka potentnost, koja je rezultovala lošim šuterskim procentima, a Francuz je to ostavio iza sebe u porazu protiv Portlanda 85:80. Izostao je duel sa Skutom Hendersonom koji se lakše povrijedio na prvoj utakmici, a Vembanjami nije izostao motiv pa je meč završio kao najefikasniji kod Sparsa sa 27 poena (9/14) i 12 skokova. Uz to je imao ukradenu loptu, tri blokade, ali i tri izgubljene lopte. Na drugoj strani Portland je predvodio Majkl Devo sa 29 poena i pet skokova. Bivši igrač Crvene zvezde Duop Rit kod Portlanda imao je 13 poena i devet skokova.

Svoj meč je odigrao i drugi pik sa nedavnog drafta Brendon Miler u porazu od Lejkersa rezultatom 93:75.

Bilo je to još jedno neefikasno veče za nekadašnjeg pitomca Alabame. Upisao je 10 poena, ali na čak 18 uzetih šuteva od kojih je pogodio svega četiri.

Vašington je savladao Boston rezultatom 103:98. Košarkaš Partizana Tristan Vukčević je bio starter i na parketu proveo 23 minuta, a za to vrijeme je upisao 14 poena na 6/13 šuta iz igre (1/5 za tri). Imao je i osam skokova i po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu uz dve izgubljene.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 05:41