Fudbaleri Srbije / - FOTO: FSS.RS
28/11/2022 u 13:01 h
Milojko ĆukovićMilojko Ćuković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najluđi meč Mundijala - Srbija vodila 3:1, pa ostala bez pobjede protiv Kameruna!

Fudbaleri Srbije odigrali su 3:3 sa Kamerunom u meču 2. kola grupe G Svjetskog šampionata

Uprkos remiju Srbija i dalje ima šanse da se nađe u osmini finala. Podsjetimo, Srbija je u prvom kolu izgubila od Brazila 2:0, dok je Kamerun poražen od Švajcarske 1:0.

Danas, viđen je nevjerovatan meč na stadionu Al Džanub, a Srbija je propustila veliku šansu da dođe do trijumfa.

Srbija je dobro krenula, a dvije velike šanse promašio je Aleksandar Mitrović, prvo u 10. minutu kada je pogodio stativu, a onda i u 17. kada je promašio veoma izglednu priliku.

Kamerun je to kaznio u 29. minutu kada je Žan Čarls Kasteleto pogodio za 1:0.

Srbija je uspjela da poravna u 45. minutu i to nakon prekida kada je dobro skočio Strahinja Pavlović i poslao loptu u mrežu.

"Orlovi" do potpunog preokreta dolaze dva minuta kasnije kada je Sergej Milinković Savić sjajnim šutem donio svojoj selekciji vođstvo 2:1.

Srbija je odlično započela drugo poluvrijeme i u 53. minutu stigla do velikih 3:1 golom Aleksandra Mitrovića nakon sjajne akcije i asistencije Andrije Živkovića.

Nakon toga uslijedili su nevjerovatni momenti. Prvo je u 64. minutu pogodio Vinsent Abubakar tako što je lobovao Vanju Milinković Savića, a onda je u 66. Erik Čupo Moting pogodio za 3:3 nakon lijepe akcije.

Veliku priliku za Srbiju propustio je Mitrović koji je u 90. minutu iz izgledne pozicije šutirao pored gola.

Nakon ovog remija Srbija ima jedan bod, baš kao i Kamerun. Večeras u ovoj grupi igraju Brazil i Švajcarska, a ako Švajcarci izgube, Srbiji će biti potrebna pobjeda nad tom selekcijom za prolazak dalje. Naravno, pod uslovom da Kamerun ne dobije Brazil.

Najava

Popularni "Orlovi" su u prvom kolu izgubili od favorizovanog Brazila, dok je Kamerun, takođe poražen i to od Švajcarske 1:0.

Izabranici Dragan Stojkovića Piksija moraju da pobijede ako ćele da ostanu u trci za plasman dalje, a isti slučaj je i sa Kamerunom.

Srbiji bi odogovarao i remi pod uslovom Brazil doveče dobije Švajcarsku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
SRBIJAKAMERUN
26. april 2024 19:37