/ - IVAN PETROVIC-IPE
19/11/2022 u 15:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aerodromi o čarteru sa navijačima: Let će biti realizovan pod uslovima koji vaze za sve kompanije

Aerodromi Crne Gore koriste ovu priliku da oštro osude i odbace pojedinačne i nedobronamjerne pokušaje politizacije ove teme

S obzirom na to da je zakupac čartera iz Ljubljane ka Podgorici odustao od zahtjeva da na aerodrom sleti u ponedjeljak oko dva sata ujutru (kada aerodrom ne radi) i revidirao zahtjev tako da, prema posljednjoj najavi, sleti u okviru otvorenosti Aerodroma Podgorica za saobraćaj, ovaj let biće realizovan pod svim uslovima koji važe i za sve ostale kompanije, saopšteno je iz Aerodroma.

Rukometni savez: Čarter s navijačima iz Podgorice za Ljubljanu pod znakom pitanja

Oni su reagovali nakon što je iz Rukometnog saveza saopšteno da je jedan od sponzora planirao da organizuje čarter za Ljubljanu kako bi navijači Crne Gore pratili posljednji takmičarski dan rukometašica na Evropskom prvenstvu, ali da im je iz Aerodroma saopšteno da je krajnji dozvoljeni termin za slijetanje aviona 23 sata.

- Aerodromi Crne Gore koriste ovu priliku da oštro osude i odbace pojedinačne i nedobronamjerne pokušaje politizacije ove teme. U isto vrijeme, informišemo javnost da je Aerodrom Podgorica, u skladu sa definisanim zimskim redom letjenja, od 30. oktobra 2022. godine do 25. marta 2023. godine otvoren za saobraćaj: ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i subotom od 7.15 do 21.15; srijedom do 22.15 i nedjeljom do 23.15, naglašavaju oni.

Adžić: Ibrahimović da omogući povratak aviona sa navijačima Crne Gore

Kako ističu od objavljivanja važeće Naredbe o vremenu otvorenosti Aerodoma Podgorica za saobraćaj za ovu IATA zimsku sezonu, nijedan od zahtjeva za slijetanje van termina, koji sadržajno nije utemeljen u zakonskoj regulativi, nije prihvaćen.

Nakon objave Rukometnog saveza o čarter letu navijača, reagovao je i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić koji je pozvao ministra kapitalnih investicija Ervina Ibrahimovića da omogući povratak aviona sa navijačima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:52